Thursday, May 3, 2012

Fermecatoarele femei din zodia Gemeni


Dragele noastre, astazi vom vorbi despre celebra femeie Gemeni. De ce celebra? Pentru ca toata lumea o cunoaste. Ea intra in contact cu oricine fara sa tina cont de varsta sau categorie sociala, vorbeste cu toata lumea  din autobuz, pe strada, la coada la supermarket, la bar , la serviciu, la teatru… si lista poate continua la infinit. 

Dar nu as vrea sa  ne oprim doar la cateva clisee arhicunoscute. As vrea sa intram putin in psihologia femeii Gemeni pentru a o putea intelege cu adevarat.
In primul rand, trebuie sa vorbim despre libertate. Libertatea spiritului ei. In tot zodiacul nu vom gasi o femeie mai independenta ca ea. Nu-i place nicio regula  si va face tot posibilul pentru a le evita sau incalca, dupa caz. Fapt care se observa si in vestimentatia ei. Va sti mereu ce se poarta si ce e la moda, pentru ca hrana ei de baza este informatia, dar nu isi va alege niciodata garderoba in fuctie de asta. Pentru ca ar insemna sa se incadreze in reguli. Iar ceea ce este si mai rau, in regulile create de altii. Adica iadul pe pamant. :)  

De aceea, incaltamintea pe care o va purta va fi in exclusivitate ceea ce ii place , fara sa o intereseze daca este in pas cu moda sau nu. Asta nu inseamna ca nu va soca prin alegerile pe care le va face. Va avea ea grija sa fie in centrul atentiei prin felul de a-si accesoriza si imbina tinutele. 



 Una din primele alegeri ale unei astfel de femei, pentru  ca va putea alerga cu lejeritate prin tot orasul, o alta caracteristica a femeii gemeni fiind viteza. Daca mai adaugam si faptul ca se plictiseste foarte repede, atunci vom vedea motivele adevarate pentru care alearga atat. Ori alearga de la un job la altul, ori are un job care presupune foarte multe lucuri de facut, ba face piata, ia copilul de la gradinita, se intalneste cu prietena din copilarie cu care nu s-a mai vazut demult, isi viziteaza mama, se plimba in parc…. Si toate astea cu o viteza uimitoare! Sa nu uitam faptul ca Henri Coanda a fost geaman. Nici nu veau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca ar fi  fost  femeie…  :) 




Sanda cu franjuri din piele naturala intoarsa









Ii place pentru ca franjurile nu le intalnesti la orice pantof. Si daca este iesit din tipare, ii place. Singura exceptie pe care o face in caz ca isi achizitioneaza  un pantof in trend este doar daca se produce in serie limitata. 








Pantof perforat din piele naturala


Pantoful ideal pentru o petrecere sau pentru birou. Cu toc, pentru ca-i place foarte mult sa fie feminina, dar sa nu fie prea inalt sau prea subtire pentru ca la o petrecere se danseaza pana dimineata – nu se sta la masa, iar la serviciu este musai sa alerge dintr-un birou in altul.






Pantof din piele naturala intoarsa 




 Este o ocazie speciala la care trebuie sa mearga? Atunci eleganta clasica este preferata ei. Un pantof clasic cu toc, ciorapi cu dunga la spate si… restul mai conteaza? :)









De multe ori agitate si cu gandul intr-o multitudine de locuri in acelasi timp, femeile Gemeni raman unele din preferatele noastre pentru farmecul lor personal, pentru faptul ca mereu vom  avea o partenera inteligenta de discutie si pentru ca suntem convinse ca vor descoperi in curand teleportarea. 

Echipa Pantofi Romanesti

Ne gasiti si pe site - PantofiRomanestiCuStil  sau pe pagina noastra Facebook.






No comments:

Post a Comment