Wednesday, May 2, 2012

Am luat TAURUL de coarne :)


Dragele noastre, pentru ca am studiat timp indelungat si astrologia, ne-am gandit sa imbinam utilul cu placutul si sa va facem recomandari in functie de zodie.

Si pentru ca e  luna mai , vom lua TAURUL de coarne si o vom lasa pe zeita Venus sa aiba prioritate .

Tauroaicele trebuie sa fie elegante si comode in acelasi timp. Fiind o zodie de pamant, incaltamintea are o mare importanta pentru sarbatoritele acestei perioade. Guvernate de planeta Venus –  zeita frumusetii, a dragostei, a artei, a senzualitatii si a modei-  aceste persoane vor iesi intotdeauna in evidenta prin maniera lor extraordinara de a-si accesoriza tinuta. Trebuie sa tinem cont insa de faptul ca sunt doua tipologii de femei taur. Unele care isi doresc  sa iasa in evidenta din punct de vedere estetic si vestimentar,  celelalte preferand o frumusete naturala si o imbracaminte cat mai practica,  amandoua fiind caracterizate de  bunul gust si simtul frumosului.

Pantof inalt cu platforma si funda, piele naturala


Rosu, culoarea pasiunii, le va incanta intotdeauna pe femeile din aceasta zodie. Tocul foarte inalt , dar stabil, le va da sentimentul de putere si senzualitate pe care si-l doresc. In trend cu ultimele tendinte, acest pantof  va fi cu siguranta accesorizat inventiv, cu o multitudine de tinute care vor atrage privirile si admiratia tuturor.




Sandale vintage cu platforma, piele naturala.

 Aceste sandale , corect accesorizate cu vestimentatia, pot fi purtate atat ziua, cat si seara.  Tocul de o dimensiune medie si bareta de la baza gleznei vor oferi un plus de confort si stabilitate. Suntem tare curioase cat de departe poate merge imaginatia unei femei guvernate de zeita Venus in accesorizarea acestei sandale negre care imbina stilul clasic cu cel modern!?  Simplul gand ne starneste invidia si fascinatia!  :)







Sanda cu bareta, detaliu impletitura, piele naturala.



 Daca vedem aceasta sanda combinata cu rochite, volanase, materiale vaporoase…  cu siguranta  este vorba despre o tauroaica defiland. Si este de ajuns ca sa intoarca privirile tuturor barbatilor.








Pentru cea de a doua categorie de tauroaice, care prefera simplitatea si naturaletea , incaltamintea va fi in linii cat mai fine. Energice si puse tot timpul pe treaba, ele renunta cu placere la tocuri in favoarea unui balerin comod care-i permite o buna deplasare.



Balerini decupati cu bareta, piele naturala.


Sanda plata cu barete multiple, piele naturala.





Va dorim o luna mai pe masura frumusetii cu care ne incantati in fiecare zi! :) 
Echipa Pantofi Romanesti

 Mai multe detalii puteti afla de pe site- Pantofi Romanesti Cu Stil sau de pe pagina noastra de Facebook.



No comments:

Post a Comment